zaterdag 6 september 2008

(Radicale) Islam verslaan






Het nieuwe boek van Brigitte Gabriel.

Brigitte Gabriel is voor de vaste lezers geen onbekende meer. Deze week gaf zij een interview aan Frontpage Magazine, zeg maar het grote Amerikaanse broertje van HVV.

Aanleiding voor het interview is het verschijnen van haar nieuwe boek: They Must Be Stopped: Why We Must Defeat Radical Islam and How We Can Do It.

In het vraaggesprek geeft zij aan dat radicale moslims niks anders dan toegewijde puriteinen zijn. Zij citeert uit het heilige boek en laat zien dat terroristen dezelfde verzen gebruiken als rechtvaardiging voor hun daden.

De Libanese meent daarom dat gematigden altijd het onderspit zullen delven, omdat het Islamitisch recht niet aan hun kant staat.

Wij plegen culturele zelfmoord als wij onze blik afwenden van het continue gevaar dat er van de Islam uitgaat. Zo wijst zij op het 'project', een benaming die inlichtingendiensten hebben gegeven aan een geconfisqueerd document. Daarin staat in detail uitgelegd hoe Islamisten het Westen in een tijdsduur van 100 jaar op de knieën wil dwingen. Het plan is geleidelijk te infiltreren in gemeenschappen om Islam het meest dominant op politiek en religieus gebied te maken.

De Jihad wordt dus niet op louter gewelddadige wijze opgelegd. Maar veel eerder sluimerend op cultureel gebied. Een politicus die Islamonderwijs op openbare scholen wil of een zelfmoordterrorist zijn in haar optiek dus niks anders dan twee kanten van dezelfde medaille.

Willen wij het gevaar het hoofd bieden, dan zullen wij op moeten houden met onze politieke en ideologische verdeeldheid alsook onze onverschilligheid, materialisme en kortzichtigheid die allen tegen ons werken. Wij moeten onze vijand zijn vastberadenheid voor religieuze onderwerping beantwoorden met een verenigd seculier voornemen in vrijheid.

Het interview kunt u hier in zijn geheel lezen.

7 opmerkingen:

massief zei

"We have now launched ACT! Australia, ACT! Canada, ACT! Nigeria, and in the process of establishing chapters in Britain, France, Israel, The Netherlands, and Spain." staat in het interview. Enig idee waar in Nederland er een chapter wordt opgericht?

Anoniem zei

"De Libanese meent daarom dat gematigden altijd het onderspit zullen delven, omdat het Islamitisch recht niet aan hun kant staat." In westerse landen waar moslims wonen staat het recht wel aan hun kant, er speelt dus iets anders. M.i. zelfidentificatie als moslim beter gezegd als mohammedaan. Loyaliteit en identiteit overlappen elkaar voor een heel groot deel. Loyaliteit aan de oema is wat mij betreft dat andere wat er speelt.
"Een politicus die Islamonderwijs op openbare scholen wil of een zelfmoordterrorist zijn in haar optiek dus niks anders dan twee kanten van dezelfde medaille."
Dat kan zo zijn misschien. Maar je kan deze kans ook aangrijpen om op openbare scholen lessen over humanisme/modernisme, boedhisme, chirstendom, islam, jodendom enz. aan te bieden. Welke strategie kan je bedenken om madrassa's in dit land te voorkomen.

Anoniem zei

@ ad:

Jouw suggestie om alsnog geloofs onderricht te introduceren, is een begrijpelijke, maar de invulling daarvan wordt altijd nog in een politiek "correct" jasje gestoken. Controle van de lesstof is bijna niet te doen. Het is dus dweilen met de kraan open. Mijns inziens is het beter om de gehele moslimische infiltratie direct te stoppen, en dan eens te gaan kijken hoe de islam in aangepaste vorm kan blijven bestaan in onze samenleving. Maar de overheid zal toch eerst het probleem moeten onderkennen en geen struisvogel politiek te bezigen. En op dit moment zijn er geen overheids functionarissen die dit aandurven.

Anoniem zei

Een politicus die Islamonderwijs op openbare scholen wil of een zelfmoordterrorist zijn in haar optiek dus niks anders dan twee kanten van dezelfde medaille.

Tuurlijk joh.
Wat een hysterische flauwekul.
Laat deze dame met haar fraaie boeken eerst de problemen in eigen land oplossen. Amerika zit diep genoeg in de shit, en daar hebben moslims geen fluit mee te maken.
It's the plutocracy, baby.

Unknown zei

Hm - de 'problemen in haar eigen land' zijn de zelfde problemen waar wij hier mee worstelen, dus het lijkt me een goed idee om niet allemaal zèlf solo te gaan proberen het wiel uit te vinden..Misschien is er aan haar wiel weinig meer toe te voegen, en een wiel is een wiel, nietwaar Yelamdelam?

En "The plutocracy, baby?"

Wat bedoel je daarmee?
Ben jij de aangewezen persoon om Brigitte Gabriel raad te geven?
Als je helemaal niet van plan bent om uit te leggen wat je met je wereldwijze oneliner bedoelt, waarom reageer je dan eigenlijk?

Anyway - die "plutocracy" waar jij vermoedelijk op doelt gebruikt onder andere multiculturalisme om zijn doel te bereiken, dus des te meer reden om te lezen wat Gabriel wil zeggen, denk je niet?
De sluipende islamisering in de States zal zelfs iemand met een gemiddelde intelligentie attent maken op de eigenaardige ambivalentie van de overheid tegenover de aanval en het uitblijven van een adequate response, dus ik vermoed dat Brigitte Gabriel ook dáarover meer zinnigs te vertellen heeft dan jij..

Ad - het probleem is dat westers recht voor gelovige moslims helemaal niet van belang is in geloofszaken, vooral niet waar schijnbare ingewijden als Enait hen de pas afsnijden.
Infiltranten als hij versterken voor timide 'gematigde moslim' slechts de indruk dat de shariah niet wezenlijk verschilt van en zelfs uitgaat boven het wereldlijke gezag, en zal de neiging zich te verschansen in eigen gemeenschap en mores ideeen nog versterken.
Zo'n vent als Enait is dus een wolfs in schaapskleren; waar hij 'integreert' en de rechtsstaat lijkt te komen versterken is 'ie cynisch aan het infiltreren volgens het beproefde recept van de sluipgang 'door de instituties'

Weifelachtigheid van Nederlandse zijde in deze is dus fataal, als ze niet gewoon rechtuit verraderlijk is

Anoniem zei

Stap 1 is het reduceren van dik betaalde overheidsbanen in welke sector dan ook. Wanneer er geen financiële afhankelijkheid meer bestaat tussen politiek correct denken en cariëre maken bij de (semi)overheid kunnen we weer normaal in debat komen met elkaar. Stappen 2 t/m n zijn dan een makkie.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.